top of page
  • Admin

Εγκαίνια της έκθεσης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό παρουσιάστηκαν τα 67 έργα από τη συλλογή των Γαϊτανάρη & Ντόλκα. Ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους ήταν και ο πρ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και συγκίνηση, απηύθυναν χαιρετισμό στους παρόντες καλεσμένους η Πρόεδρος του ΙΜΚ κα Ξένια Καλδάρα, ο Δήμαρχος της Τρίπολης κος Κώστας Τζιούμης, ο βουλευτής Αρκαδίας και τ. Υπουργός Εξωτερικών κος Κωνσταντίνος Βλάσης, καθώς και ο επιμελητής της έκθεσης και κριτικός τέχνης κος Κωνσταντίνος Μπάσιος.

Παράλληλα, ο συλλέκτης Γιώργος Γαϊτανάρης επεσήμανε ότι: «Η τέχνη μας δένει με την ιστορία μας!», ενώ η συλλέκτρια Ιώ Ντόλκα τόνισε ότι η έκθεση: «Είναι μια πράξη αγάπης από εμάς για την πατρίδα μας!».

Ακολούθησε ξενάγηση στην έκθεση από τον κο Κωνσταντίνο Μπάσιο.
























21 views0 comments

Recent Posts

See All

Από την Τρίπολη στην Αθήνα: Η έκθεση έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η έκθεση «Απεικονίσεις & Αναπαραστάσεις του ελληνόφωνου κόσμου- από τον 18ο στον 21ο αιώνα», με έργα της συλλογής Γιώργου Γαϊτανάρη & Ιώς Ντόλκα, έρχεται στην Αθήνα από την Τρίπολη , όπου παρουσιάζετα

bottom of page